E-learning: Social Media, de basis

Omdat je moe wordt van al die aanbiedingen over hoe je kunt leren social media succesvol in te zetten. 
Omdat je zelf aan de slag wilt, maar nog niet helemaal weet hoe je dit het beste kunt aanpakken.
En omdat je na deze e-learning niet nog meer wilt gaan investeren.

Maar omdat je gewoon een goede basis wilt hebben en wilt weten waar je op moet letten en hoe je de aandacht moet vragen én ook kunt krijgen. Daarom deze e-learning!

Ergens zijn we ooit begonnen met social media. Er kwam steeds meer bij.  Privé en zakelijk ging steeds meer in elkaar over. We denken niet altijd goed na over de gevolgen van het weggeven van onze privacy. Inmiddels weet Google beter wie jij bent dan dat je dat zelf weet.

Het is tijd voor een goede social media fundering!
Even terug naar de basis. Ons leven is niet meer alleen offline, ook online zijn we veel en vaak. Een baan vinden, een opdracht krijgen, jouw bedrijf laten groeien, jouw mening verkondigen. Het kan allemaal. Doe dat meteen goed. Ga terug naar de basis, denk na hoe jij online gezien en gevonden wilt worden. Start nog vandaag en heb een leven lang plezier.
 
Online netwerken zijn de kruiwagens naar succes
Jij hebt doelen; het vinden van een leuke baan, nieuwe klanten, je wilt meer bekendheid of meer online zichtbaar en vindbaar zijn. Dan is een goed profiel privé én zakelijk de basis van jouw succes. Wij leven in een netwerkmaatschappij. Off- en online.
 
Social media is dé plek om elkaar digitaal te ontmoeten, nieuwe relaties op te doen en nieuwe klanten te vinden, maar ook die leuke baan. Maar hoe zet je jezelf en/of jouw bedrijf goed neer? In deze e-learning ga je veel leren, maar ook zelf aan het werk. Deze e-learning helpt je om een professioneel beeld van jezelf neer te zetten, het netwerk verder uit te breiden en het bereik van jouw berichten te vergroten. Waarom? Omdat je hierna weet wat je moet doen en waarom. Zodat ook jij je doelen kunt behalen.

Wil jij een professioneel beeld van jezelf neerzetten, je netwerk verder uitbreiden en het bereik van jouw berichten vergroten? Wil je eenvoudig leren, thuis op de bank en ook kunnen terugkijken? Vind je het fijn om instructiefilmpjes te kijken in combinatie met geschreven tekst? Dan is deze e-learning iets voor jou!


De e-learning bestaat uit de volgende 8 modules met 34 onderdelen:

 • Krachtig persoonlijk profiel
 • Sterk Zakelijk profiel
 • Het winnende bericht
 • Een goed netwerk
 • Een groot zakelijk bereik
 • Do’s & Don’ts
Een praktische, leuke en toegankelijke e-learning. Geschikt voor iedereen die de basis van social media goed in de vingers wil krijgen. 

Klik hier voor de aanmelding

Kosten € 49,00 excl. btw
 
'21st century skill'

Wat kan ik voor je betekenen?

 • Wil je dat jouw medewerkers een professioneel profiel hebben op Social Media?
 • Ben je een student op zoek naar een baan?
 • Ben je onlangs ontslagen en wil je snel weer aan het werk?
 • Wil je als organisatie een breed publiek bereiken? 
 • Of wil je als ondernemer je online profileren?

Ik help je graag verder!

Workshops en trainingen in groepsverband of individueel
Het verbinden van de mediakanalen, een persoonlijke touch, basiskennis en een beetje lef, daar gaat het om bij Social Media. Maar hoe doe je dat? Waar moet je op letten? Welke strategie past bij jou? Wat is de investering in geld en tijd? Hoe maak ik van mijn medewerkers ambassadeurs van het bedrijf? Wat heb ik nodig en hoe weet ik dat ik de basis goed heb opgezet?

Ik leer je hoe je Social Media (zelf) kunt inzetten. Hoe je teksten kunt plaatsen als een lezer en niet als zender. Het gaat er om hoe je het gebruikt en toepast als middel om je doelstelling te bereiken. Dat kan als kleine ZZP ’er, als werkzoekende, als (kleine) MKB’er of als politicus. Ik vind het belangrijk dat de strategie bij je past. We creëren jouw stijl, en zorgen voor je wensen en doelstellingen. Een succesvolle Social Media strategie opzetten bereik je alleen door maatwerk aan te bieden. Dat is wat ik je kan bieden. Samen gaan we aan het werk. We komen zo tot een plan dat bij jou past. Kijk op mijn LinkedIn Profiel voor aanbevelingen van bedrijven die ik voorheen heb mogen ondersteunen.

Zoek je iemand die:

 • Snel doorziet waarom het inzetten van bepaalde socialmedia kanalen bij jouw bedrijf/persoon niet (goed) werkt en leert hoe je deze of andere middelen wél succesvol inzet
 • Een goede helikopterview heeft
 • Weet hoé je al die kanalen met elkaar verbindt, inclusief de website en traditionele media
 • Weet hoé je sneller, eenvoudiger en effectiever kunt zijn in het plaatsen van berichten
 • Een social media- en webcare strategie kan (helpen) ontwikkelen
 • Je medewerkers een laagdrempelige cursus of training kan geven op gebied van social media, LinkedIn, Facebook, Twitter?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik help je aan een strategie en een goede basis voor Social Media, zodat ook jij er succes uit haalt.

Jouw organisatie, bedrijf of initiatief goed in de markt zetten?

Dat kan met behulp van een SWOT, CANVAS Businessmodel & Social Media communicatieplan. Zo'n plan helpt je bij het inzichtelijk maken van de doelstellingen. In slechts 3 dagdelen leer je samen met je team om op een laagdrempelige manier ideeën en kernwaarden helder en overzichtelijk in beeld te brengen. Een fundering voor de toekomst! Een effectief Social Media beleid genereer je niet zonder fundering. Neem voor meer informatie contact op.

 

Diensten aanbod

Social Media marketingplan
Een strategie ontwikkelen die bij jou of bij jouw organisatie past, daarin kan ik jou ondersteunen.

Social Media strategie voor organisaties
Mensen praten met mensen, niet met organisaties. In de online wereld is dat hetzelfde. Werk je bij de overheid of bij een Maatschappelijke organisatie en wil je graag de burger bereiken? Ik help je op weg naar een marketingstrategie die bij de organisatie past.

Social Media strategie voor (kleine) ondernemers
In een open laagdrempelige setting help ik je op weg naar een marketing strategie die bij je past.

Online profileren voor werkzoekenden
Op zoek naar een nieuwe baan? Alleen een account op Linkedin is niet voldoende. Ik help je op weg naar een succesvolle profilering.

Workshops

Een kleine greep uit de verschillende workshops die ik verzorg. Staat je workshop er niet tussen of heb je vragen, neem dan contact op.

 • Linkedinprofiel
 • Linkedin voor werkzoekenden
 • Profileren op Linkedin voor bedrijven en organisaties
 • Profileren op Facebook voor bedrijven en organisaties
 • Profileren op Twitter en tijdbesparend werken met Hootsuite
 • SWOT analyse en Canvas Businessplan
 • Social Media Marketing


Adres
Bureau Amory
Produktieweg 1
6045 JC Roermond