Over Heidy Amory

Start carrière
Van oorsprong ben ik manager grootwinkelbedrijf bij Peek & Cloppenburg en later bij Vögele mode. Vanuit deze werkzaamheden ben ik terecht gekomen bij een groot concern in Zwitserland. Ik zorgde voor de introductie van touchscreens bij de filialen van Vögele Mode in de BeNeLux. Een geweldige uitdaging; trainingen ontwikkelen, programma’s bedenken, trainingen geven en een (digitale) handleiding schrijven. Tevens was ik intermediair en tolk voor het hoofdkantoor in Zwitserland. Een geweldige baan, met veel uitdagingen.
In processen en binnen projecten denk ik in oplossingen en altijd een paar stappen vooruit. Deze vaardigheid maakte dat ik dit proces goed heb kunnen begeleiden. Klik hier voor het getuigschrift van de vizedirektor Eduardo Stahel van POS

Werk & gezin
Vanwege gezinsuitbreiding heb ik de keuze gemaakt om parttime te gaan werken. Inmiddels werk ik ruim 13 jaar bij FAM! Netwerk. Een organisatie waarbij ik kennis heb gemaakt met het maatschappelijke werkveld. Omdat mijn ambitie en mijn hart voor marketing bleef kloppen heb ik in 2012 de ‘stoute schoenen’ aangetrokken en ben ik gestart als ondernemer. Mijn passie is en blijft marketing.

Marketing is heel anders dan een aantal jaar geleden. De essentie is hetzelfde, de uitvoering is anders. Met de komst van Social Media is het een geweldige uitdaging geworden. Het draait veel meer om de dialoog en om relaties. Het opbouwen van een relatie met je doelgroep en om een relatie met journalisten, bloggers en andere relevante stakeholders. Dat is een vak apart! Ook een heel nieuw vak, nauwelijks nog onderwezen in de schoolbanken. Het is een snelle ontwikkeling die ons allemaal heel veel kansen biedt.

Amory - Social Media Marketing
Hoe kun je jezelf in deze tijd goed profileren? Wat moet je doen en waar dien je op letten? Deze vaardigheden en kennis heb ik me eigen gemaakt. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken.

Met mijn opdrachtgevers mag me gelukkig prijzen. Ik heb fijne en dankbare opdrachtgevers gehad, waarmee ik ook een intensieve band heb opgebouwd. Ik vind het fijn om ondernemers verder te helpen hun bedrijf op te bouwen. Ik kan Social Media voor ze onderhouden, maar ik kan ze ook leren om het zelf te doen. Ik help graag werkzoekenden in hun zoektocht naar een (andere) baan. Bij Social Media ondersteuning is maatwerk heel erg belangrijk. De (digitale) vaardigheden en kennis van Social Media zijn tenslotte bij iedereen anders.

Door mijn groot netwerk binnen het maatschappelijke werkveld fungeer ik in processen en maatschappelijke vraagstukken als verbinder. Ik weet de juiste mensen snel en eenvoudig met elkaar in contact te brengen. Mijn zeer brede maatschappelijke achtergrond en kennis zorgen ervoor dat ik binnen complexe processen snel kan schakelen tussen de verschillende stakeholders en de gewenste informatie.
Adres
Bureau Amory
Produktieweg 1
6045 JC Roermond