Over mij


Van oorsprong ben ik manager grootwinkelbedrijf bij Peek & Cloppenburg. Daarna ben ik gaan werken als cursusmanager BeNeLux bij het hoofdkantoor van Vögele mode in Zwitserland. Ik was verantwoordelijk voor de introductie van touchscreens en het aanpassen van de nieuwe computersystemen en helpdeskfunctie bij de filialen van Vögele Mode in de BeNeLux. Een geweldige uitdaging; trainingen ontwikkelen, programma’s bedenken, trainingen geven en een (digitale) handleiding schrijven. Tevens was ik intermediair en tolk voor het hoofdkantoor in Zwitserland. Een geweldige baan, met veel uitdagingen. 
In processen en binnen projecten denk ik in oplossingen en altijd een paar stappen vooruit. Deze vaardigheid maakte dat ik dit proces goed heb kunnen begeleiden. Klik hier voor het getuigschrift van de vizedirektor Eduardo Stahel van POS 

Opbouwen van relaties
Social media profilering gaat om veel meer dan alleen content posten. Het gaat om de dialoog en relaties. Het opbouwen van een relatie met je doelgroep en om een relatie met journalisten, bloggers en andere relevante stakeholders. Dat is een vak apart! Wil je adverteren met gesponsorde advertenties? Dan ben je bij mij niet aan het juiste adres. Ik leer je hoe je een duurzaam effectief bereik kunt krijgen.
Het gaat tenslotte niet om het aantal bereikte mensen maar om het effect van het bereik.

Amory - Social Media Marketing
Hoe kun je jezelf in deze tijd goed profileren? Wat moet je doen en waar dien je op te letten? Deze vaardigheden en kennis heb ik mezelf eigen gemaakt. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik hiervan mijn werk heb kunnen maken. 

Met mijn opdrachtgevers mag me gelukkig prijzen. Ik heb fijne en dankbare opdrachtgevers, waarmee ik ook een intensieve band heb opgebouwd. Ik vind het fijn om ondernemers verder te helpen hun bedrijf op te bouwen. Ik kan Social Media voor ze onderhouden, maar ik kan ze ook leren om het zelf te doen. Ik help graag werkzoekenden in hun zoektocht naar een (andere) baan. Bij Social Media ondersteuning is maatwerk heel erg belangrijk. De (digitale) vaardigheden en kennis van Social Media zijn tenslotte bij iedereen anders. 

Projectleider SharePower
Mijn jarenlange ervaring als projectleider, al meer dan 17 jaar (tot heden) voor SharePower komen goed van pas bij het succesvol inzetten van onlineprofileringsprocessen. Niet alleen het plaatsen en schrijven van content, ook het meedenken bij strategische vraagstukken neem ik mee in mijn werkzaamheden.

Door mijn groot netwerk binnen het maatschappelijke werkveld fungeer ik in processen en maatschappelijke vraagstukken als verbinder. Ik weet de juiste mensen snel en eenvoudig met elkaar in contact te brengen. Mijn zeer brede maatschappelijke achtergrond en kennis zorgen ervoor dat ik binnen complexe processen snel kan schakelen tussen de verschillende stakeholders en de gewenste informatie.

 Adres
Bureau Amory
Produktieweg 1
6045 JC Roermond